söndag 31 maj 2009

Veckans som gick

I onsdags bar det av till Antons dagis, där dom spelade en pjäs för nära och kära. Anton spelade katt.
I torsdags var vi några på jobbet som var på studiebesök i Stenlöse i Danmark. Det var en heldag och mycket intressant. Några foto fick vi inte ta där. mellan studiebesöket och middagen på kvällen passade jag och Gertrud på att besöka Tage Andersens affär. 40 kr kostade det inträde men det var det värt!

tisdag 26 maj 2009

Nästa 60-åring

I söndags var det Evas tur på jobbet att fylla år. Eva till vänster i bild , hon poserar tillsammans med Marie och Kerstin. Vi var några till från jobbet som passade på att uppvakta henne. Också blev vi bjudna på god buffé och efter det kaffe med tårta. Eva hade verkligen legat i och lagat all maten. Gott var det! Mums.... Vi gick hem mätta och belåtna.



lördag 23 maj 2009

Växtloppis


Årets inköp i Alnarp. Äntligen fick jag tag på en trädpion 70 kr. Det var ett bra pris så det blev pengar över till lite annat smått och gått. Nu är det bara frågan. Var ska jag sätta allt?

fredag 22 maj 2009

Utflykt

Igår åkte vi tåg till Malmö med Alva och Anton. Det var första gången för Alva att åka tåg. När vi väl var framme i Malmö mötte Malin upp.


Först gick vi till Slottsparken och fikade på medhavd matsäck. När vi väl hade ätit vandrade vi vidare till en trevlig lekplats som låg i utkanten av parken. Efter det blev det ett besök på sjöfartsmusseet innan vi tog tåget hem igen.


söndag 10 maj 2009

ÖstraHögstrampet

Idag fick Anita med mig på en cykeltur på en mil. Staren gick bla från Högs Mölla där jag passade på att ta den här bilden när jag väntade på Anita.
Här kommer Anita i full fart!
Vi mellanlandade i Morfars trädgård där vi strosade runt och drack lite kaffe. Hur det gick med tipsrundan fick vi inte veta, tur kanske för det var en hel del gissningar...... Hm lite frågor om Kävlinge kommun(det visste vi inte vi har ju bara bott här sådär en 30 år) Turen var underbar härligt väder och lagom med vind. Jag har aldrig kommit på den vägen vi cyklade men kan tänka mig cykla där igen. Tar kanske med mig Lennart på en cykeltur till Morfars trädgård en söndag!
Cyklar vi kan jag ju inte hanlda så mycket..................... bara vad som får plats i cykelkorgen.

onsdag 6 maj 2009

Trötta fötter i Göteborg


Efter en halvtimmes promenad fram och tillbaks från kursen plus lite shopping är det skönt att vila fossingarna! Idag har vi lyssnat på Jonas Gårde från grannfejden och Reine Carlsson från Göteborgsbranden. Intressant.

tisdag 5 maj 2009

Rapport från Malmö station.


Sitter nu på stationen och har just klarat av första kursen denna vecka. Kurs i photoshop. Tänk vad man kan göra med bilder! Lita inte på allt som syns i tidningen:-o. Man kan lappa ihop och ta bort det mesta. Nu ska jag vidare till Göteborg med Ulla. Nu får man åka i (vinterkläder). Hoppas Göteborg har behållt det fina vädret från helgen1.

måndag 4 maj 2009

Klarade det i år också

Nu ska det vara skönt att gå och lägga sig. Imorgon blir en hård dag först kurs i Malmö och sedan tåget till Göteborg för nästa kurs onsdag torsdag.
God natt!
Först lite bilder från Göteborg i helgen, allt var toppen till och med vädret.




Klara färdiga!



Vårruset


Snart är det dags att testa kondisen

lördag 2 maj 2009

Göteborg nästa!


Vad passar inte bättre än att det kom en extratidning med sydsvenskan som handlade om Göteborg när vi ska åka dit och kolla på Jerry Williams. Nu ska jag packa lite övernattningskläder och sen kör vi. Måste passa på att gå på Avenyn också och reka lite för på tisdag åker jag dit igen på kurs med min arbetskompis Ulla.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggarkiv

Om mig

Mitt foto
Jag bor i Stävie som ligger i utkanten av Furulund, Skåne Jag kommer att skriva om lite av varje bla om mina nära och kära och om mina intressen.