torsdag 31 mars 2011

Citrontips och brudbuketter.






Ikväll kan man ju drömma tillbaka till förra helgens besök på Ingvar Standhs blomsterskola i Oxie. Här ösregnar det så det känns bara bra att ligga under filten och glo på tv. I morgon är det ledig dag, hade tänkt fixa lite i mitt nya rum i garaget kommer kanske en bild på det också en dag.

tisdag 29 mars 2011

Inspriation från helgens symässa






Det var mycket fint på årets symässa, vi fick lite med oss hem bla tyg och pärlor.

Efter symässan körde vi vidare till Ingvar och Jenny Strands www.blomsterdesign.nu blomsterskola i Oxie. Där var det vårutställning med bröllopstema, verkligen en inspirationskälla. Det kommer bilder därifrån en annan dag.

måndag 28 mars 2011

söndag 20 mars 2011

Alla godingarna!

Igår var det fullt hus nästan, det var bara Sixten som fattades, men han får såklart vara med på bild ändå. Tänk vad bra det är med photoshop! Lilla Alice sov tryggt i morfars famn, medan Harry var vaken nästan hela kvällen. Gud vad han såg stor ut jämnfört men Alice fast han bara är sju veckor äldre. Anton var på fotboll och på eftermiddagen hämtade jag Alva på kalas för att sedan köra till Centersyd och shoppa(det blev en hel del till småttingarna).

fredag 18 mars 2011

Gott vin......

Lite för sött i smaken kanske, men utmärkt till sk. snackevin....men även gott till ex. räkor och shushi eller vad man nu känner för! Ha det gott och trevlig helg!
Published with Blogger-droid v1.6.7

onsdag 16 mars 2011

Änligen har vi träffats.....



Jag och Malin tänkte smyga in på Patienhotellet och hälsa på lilla Alice och Camilla. Men tji fick vi. Dom kom på oss men vi smög ner en trappa och där var det ingen som sa nått! Vi fick några bilder, Malin var nog den som var mest närgången med kameran. Både Alice och Harry sov genom hela föreställningen, men oj vad Harry såg stor ut!

tisdag 15 mars 2011

Nytt barnbarn!

Lilla Alice lät vänta på sig, men anlände i morse kvart i sex. Nu väntar vi bara att få träffas....mysigt
Published with Blogger-droid v1.6.7

söndag 13 mars 2011

Något nytt att satsa på kanske?

Inte utan man vi massor av inspiration på villa och trädgårdsmässan förra helgen.
Något som verkligen var intressant var denna vedeldade ugn till bröd och annat gott.
Lite svårplacerad kanske det går ju inte att ha den inomhus, får väl bli garaget kanske....

Det fanns mycket annat att titta på och givetvis att handla också så händerna var fulla när jag lämnade mässan. Det blev bla fröer, pelargonier, olika sorters sticklingar begonierknölar och dahlior så klart!




söndag 6 mars 2011

Visst är dom fina?

I helgen har det varit full aktivitet, barnabarnen har varit på besök, garagebyggarna har gjort sitt. Fullt hus! Men vilket härligt väder vi som inte arbetade kunde sitta ute och njuta av vårsolen. Det bjöds bla på surdegsbröd med honung och semlor. recepten finns här http://www.spikklubban.se/21535067

Sixten var mest intresserad av att gräva i sandlådan och hälla ut vatten från alla hinkar och kaffepannor.
Harry har nu blivit 6 veckor, vi försökte få homon att le lite inte helt lätt att få med på bild, blir nog nån annan gång.

Anton och Alva hittade dessa "gamla hattar" och var tvungna att prova också, gick till och med med på att posera framför kameran.

fredag 4 mars 2011

Väntans tider igen....

Nu väntar vi på barnbarn nummer 5. Bilden är från i söndags på kalaset, Camilla med Harry i famnen, han ser ut att må rigtigt bra. Undra vad det blir? Imorgon är det uträknat till, får väl se hur länge hon får gå över tiden, det hör ju till vanligheterna i våran familj
Nu är det äntligen fredag och ledig dag. Åker nog till hem och villa mässan i Malmö, det är ju även trädgårdsmässa där, det är det jag är mest intresserad av. Man rikigt längtar till lite varmare tider..
Sugen på att testa något från mormor Ellens recept så varför inte testa finska kaffebröd? http://www.spikklubban.se/21535096

tisdag 1 mars 2011

Grattis Linda!

Tänk idag är det Lindas födelsedag, 29 år. Här duggar det tätt med kalasandet. Härligt med stor familj, inte nog med det för vi väntar på ännu en familjemedlem. Men det lär väl dröja några dagar till (kanske veckor). Denna gång vet vi inte vad det blir"jättespännande". En sak är säker jag blir mormor igen!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggarkiv

Om mig

Mitt foto
Jag bor i Stävie som ligger i utkanten av Furulund, Skåne Jag kommer att skriva om lite av varje bla om mina nära och kära och om mina intressen.