torsdag 27 juni 2013

Semesterdags

Äntligen semester och inte har vi vädergudarna med oss precis... 
Vi får drömma oss tillbaks till vår semestertripp som gick till Pilar de la Horrada i Spanien. Vi var där i början på maj och fick uppleva en behaglig sommarvecka. Utsikten är från lägenheten"havsutsikt"

   
 Var tvungen att ta några foto på platan träden, gillar de vackra stammarna. Blir kanske för stort att ha i trädgården!
 Några goda öl slank det ner på denna irländska pub också testade vi fish and chips också. Hmm ingen hit precis! Är inte så förtjust i friterat så kanske därför.....

måndag 17 juni 2013

Turen gick vidare till....

När vi tröttnat på att titta på älgar så åkte vi vidare till slutmålet High Chaparral. Det var barnbarnens födelsedagspresent från mormor och morfar. Avla som fyller år i juli fick sin present i förskott! Det var fullt ös hela dagen. Viktigt var det förståss att ha full utrustning. Här åker vi tåg till Mexico....
Bröderna Dalton och Lucky Look ställde snällt upp på att fotograferas efter föreställningen.



Mest spännande var nog westernshowen.

Efter två intensiva dagar var det skönt att vila trötta fötter.

torsdag 13 juni 2013

Utflykt med barnbarnen

På svenska flaggans dag bar det iväg på utflykt med Anton, Alva, Sixten och Sixtens farmor och farfar. Första stoppet var på Elinge Älgpark utanför Ljungby i Småland. Många små söta älgbebisar.




Anton gillade att både mata och klappa älgarna.
Alva blev lite trött och klättrade upp och satte sig på ett stenrös.
Det var en härlig dag med vackert väder och fin och lugn natur. Efter besöket gick färden vidare till High Chaparral. Om detta kommer en annan dag.

tisdag 11 juni 2013

Student

 I onsdags var den Claras tur att ta studenten. Tänk att lilla trollungen har blivit så stor. Den var härligt sommarväder och massor av god mat och trevligt hade vi också.
Här poserar Clara med sin mormor och farmor. Ojdå!Göran kom visst också med på bild!

lördag 8 juni 2013

Sista vilan...

Nu har det gått ett tag sedan sist, det har inte hunnits med så mycket med bloggandet. En av anledningen är att min far har gått bort, efter ett långt och innehållsrikt liv. Han blev 90 år så han har fått vara med länge och vi har fått ha honom länge. Han har ju funnits hos oss alltid. Inte så konstigt att han lämnat ett tomrum efter sig. Nedanför finns det några bilder på en krans från barnen, ett hjärta från barnbarnen och en bil från barnbarnsbarnen. Temat som synes var bilar eftersom det har varit hans yrke och hobby långt efter pensionen.
 


Livet går vidare som tur är och nu är man igång igen med allt möjligt, student, High Caparral, utflykter mm. Mer om detta kommer i senare inlägg.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggarkiv

Om mig

Mitt foto
Jag bor i Stävie som ligger i utkanten av Furulund, Skåne Jag kommer att skriva om lite av varje bla om mina nära och kära och om mina intressen.