fredag 21 februari 2014

Galantofil....

Det kan man ju undra vad är det? Så kallas en snödroppsnörd. Det finns dom som köpt en snödroppslök för 10 000 kronor
Om det pratade Gunnel Carlsson om när hon hon föreläste om sin bok "Min gröna passion". Visst blir man sugen på att börja påta i trädgården. Och inte bara det det finns ju hur många växter som man kan tänkas inhandla......
Något av hennes projekt i sin trädgård, en mysig uteplats. Det som syns bakom är hennes förre detta garage. Nu får bilen stå utomhus. Bilen fick flytta ut och växterna flytta in. Låter helt ok, bilen klarar kylan eller?
Carina fick också vara med på bild, det var hon som lockade mig till Höör. Vilken tur hon drog med mig på föreläsningen.
En skål med vårblommor från Gunnels trädgård.
Jag kunde inte låta bli att köpa ett exemplar av hennes bok, fick dessutom den signerad plus en liten pratstund.

2 kommentarer:

  1. Nu längtar vi efter vårblommorna. Fast här blommar både snödroppar och vintergäck. Fast jag har inga snödroppar som kostar 10 000:-

    SvaraRadera
  2. Jag har också lyssnat på Gunnel. Jag har en bok om Sveriges trädgårdar, privata och mer offentliga. Den har hon skrivit och den ligger alltid i bilen. Minns inte vad den heter.

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggarkiv

Om mig

Mitt foto
Jag bor i Stävie som ligger i utkanten av Furulund, Skåne Jag kommer att skriva om lite av varje bla om mina nära och kära och om mina intressen.