måndag 6 augusti 2012

Bornholm 2012

Nu kommer det äntligen ett nytt inlägg, det har varit lite tunnsått ett tag. Men så har det också varit semester. Jag har en vecka till så det kommer mera. Semester började med en vecka hemma och sedan bar det av till Bornholm. Vi hyrde en stuga i Snogebeck som ligger i närheten av den fina stranden Dueodde. Det var ju dags att springa(gå, lunka) bornholmsmaran 4,2 mil på fem dagar. Det gick bra fast ganska så jobbigt.Här testas det lite av den danska ölen!
Vi han med lite på dagarna också, bla fanns det en lakridsfabrik i Svaneke. Gott så det fick bli några burkar av olika sorter att köpa  med hem.

Ett besök i Hvidehus i närheten av Guhjem. Där fanns inte bara konsthantverk utan en härlig trädgård att njuta av, värt ett besök.

Nu blir det inte mer för idag, kommer mer snart.

2 kommentarer:

  1. Ser härligt ut! Och vilken tur att ni hann med den danska goda ölen!/Lila-Christina

    SvaraRadera
  2. Det är en härlig ö. Vi var där på semester förra sommaren. Inte dumt att rulla ner 2.4 km med bilen och sedan befinna sig på ön när vi körde vidare. :)

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggarkiv

Om mig

Mitt foto
Jag bor i Stävie som ligger i utkanten av Furulund, Skåne Jag kommer att skriva om lite av varje bla om mina nära och kära och om mina intressen.