fredag 9 mars 2012

Fredagsgott

För någon vecka sedan blev det hemmagjord sushi inte alls svårt och minst lika gott som färdigköpt, fast lite pyssel är det ju förståss.
Det här behövs: Sushi ris, risvinäger, tångblad och sedan är det fantasi på resten av innehållet. Det här använde jag: rå tonfisk, varmrökt lax, avokado, groddar, stenbitsrom, krabbsticks, vasabi och soja. Hur man kokar riset står på paketet, så lycka till.

2 kommentarer:

  1. Det har jag aldrig gjort, verkar krångligt...

    Kram Birgitta

    SvaraRadera
    Svar
    1. Birgitta, det är inte så svårt bara lite pilligt...
      Ha en bra lördag.
      Kram Agneta

      Radera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggarkiv

Om mig

Mitt foto
Jag bor i Stävie som ligger i utkanten av Furulund, Skåne Jag kommer att skriva om lite av varje bla om mina nära och kära och om mina intressen.