Årets nyårsmeny kommer här.
FÖRRÄTT
Gratinerad hummer med sallad av jordärtskocka, pressad gurka, lime, pärllök och bladgrönt samt skaldjursemulsion och surdegsbröd
Huvudrätt:
Smörstekt kalvfilé med ragu av kalvbräss, Karl-Johan och mörbakad purjolök i kronärtskocka samt tryffelsås och potatis terrin
|
Havtonsmousse i Jaconde med vaniljsyltade havtorn, havtornsorbet, brynt vit choklad samt creme av tonkaböna
Mätt blev man och det var supergott.
Maten var beställd från Sofiero slott.
Lite slött har det varit idag, ikväll blev det soffan framför tv:en.
Testade att fota tv bilder, gick ganska så bra.
Vad ska det bli av detta? Bäst att ta nya tag imorgon....
UPS! Det var inte riktigt sant jag har varit ute och rört på mig lite idag....minnet!!!!
Hej Agneta och God fortsättning på det nya året!
SvaraRaderaTack för din fina hälsning, nu kunde jag ju hitta hit ;)
Så fint du har det och ojojoj, vilken nyårsmiddag!
Jag gör samma som du, lägger till mig som följare och i min blogglista så jag ser när du uppdaterar.
Ha en härlig dag!
Kram Allis
Det var en meny som inte gick av för hackor. Låter hur gott som helst.
SvaraRaderaMitt hjärtnötsträd hittade jag på en trädgårdsfest i Sölvesborg. Plantskolan finns i Karlskrona, men jag har även sett att det finns på någon mer plantskola i Blekinge. Dessutom verkar det vara vanligare i Danmark. Det lär kunna bli 15-20 m högt och kan ge nötter efter 2-3 år. Så högt träd vill jag inte ha, men man borde kunna beskära (men först ska det överleva vintern).
SvaraRaderaOj, vilken avancerad nyårsmeny! Så gott!
SvaraRaderaJag tittade på din etikett om betong. Det var mycket fint du har gjort.
God fortsättning!
Agneta
God fortsättning på 2014
SvaraRadera