Det blev ett bröd bakat med skrädmjöl i lergryta. Jag tog ett recept som stod på påsen och sedan får man tänka på att sätta in grytan i kall ugn. Till brödet passar det med en god soppa från tidningen Må Bra....mums.
måndag 22 oktober 2012
Bakat med skrädmjöl
Det blev ett bröd bakat med skrädmjöl i lergryta. Jag tog ett recept som stod på påsen och sedan får man tänka på att sätta in grytan i kall ugn. Till brödet passar det med en god soppa från tidningen Må Bra....mums.
Etiketter:
middagstips,
nybakat
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Om mig
- Agneta
- Jag bor i Stävie som ligger i utkanten av Furulund, Skåne Jag kommer att skriva om lite av varje bla om mina nära och kära och om mina intressen.
Hej! Mmmm vilken fin bröd! Jag älskar nästan all bröd som finns! Men den du visar...ja skorpan ser ju perfekt ut!
SvaraRaderaha det gott,Karla.